Gå direkt till innehåll
Colliers förmedlar logistiklokal rekordsnabbt

Pressmeddelande -

Colliers förmedlar logistiklokal rekordsnabbt

Foto: Niklas Bernstone

Colliers har företrätt tredjepartslogistikern Speed Logistics i sökandet efter nya logistiklokaler. Speed Group har över 300 anställda och har sitt säte i Borås. Den nya logistiklokalen handlar inte om en flytt utan snarare om en upphandling om en distributionslösning som Speed vunnit. Eklandia Fastighets AB är fastighetsägare till lokalerna om 27 787 m² i Arendal, Göteborg dit Speed flyttade 1 Juni 2011. Hela processen har gått anmärkningsvärt snabbt med första kontakt i april i år.

Jesper Andersson, delägare i Speed Logistics AB säger:

-”Vårt affärsupplägg, innehållande bl a en mycket ändamålsenlig logistiklokal, gjorde att vi lyckades vinna affären trots hård konkurrens. I denna typ av upphandlingar är kvaliteten på servicen och tidsfaktorn mycket viktiga aspekter. Genom ett snabbt och mycket kundvänligt agerande av Colliers och Eklandia möjliggjordes affären. Denna affär är en milstolpe i Speed Groups historia och kommer att utgöra stommen i vår fortsatta expansion på logistiksidan. Det är alltid glädjande att få affärer till Västra Götalandsregionen.”

Ämnen

Kategorier

Regioner


Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige