Följ Colliers International

Colliers förmedlar lokaler åt Bilprovningen

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2011 13:26 CEST

Colliers har nu förmedlat nya kontorsytor åt fordonsbesiktningsföretaget Bilprovningen. De flyttar sitt huvudkontor till Vasakronans fastighet Kista Entré i mars 2012. Omfattningen av hyreskontraktet är drygt 1 000 m². Bland fördelarna med flytten märks att Bilprovningen får effektivare lokaler och bättre kan öka samarbetet mellan avdelningarna. Vidare möjliggör de nya lokalerna att Bilprovningen kan utveckla miljö- och hållbarhetsarbetet. Vasakronans breda utbud av gröna tilläggstjänster och planer på att miljöklassa Kista Entré enligt både Green Buildning och LEED (befintlig byggnad), var avgörande för Bilprovningen vid valet av lokal.

Thomas Jalde, projektledare på Colliers, säger: -"Vi har nu slutfört förhandlingen åt Bilprovningen vilket lett till tecknat kontrakt för deras nya kontor. Det nya kontoret kommer att uppfylla deras behov och önskemål. Bilprovningen är ett intressant bolag och vi ser fram emot att även driva flyttprocessen till de nya lokalerna."

Magnus Ehrenstråhle, VD på Bilprovningen, säger: -"Vi är väldigt nöjda med vårt val av nytt huvudkontor och det stöd vi fått av Colliers. För oss har ledorden i lokalsökningen varit hållbarhet, effektivt flexkontor och bra tilläggstjänster. Det uppfyller Kista Entré på ett bra sätt."

 

För mer information kontakta:

Thomas Jalde, projektledare Tenant Representation 

Tel: 08-402 36 96

thomas.jalde@colliers.se  

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.