Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Colliers International är åter rankade 2:a bland världens största fastighetsrådgivare

Lipsey Survey som är branschens internationellt ledande utbildningskonsult, har åter korat Colliers International till en andra plats på deras lista över de 25 mest välkända och respekterade varumärkena bland fastighetsmäklarföretag i världen.

Dan Törnsten, VD och partner på Colliers International AB säger:
Vi är självklart mycket stolta över vår placering i toppen på The Lipsey Company listan. Det bevisar ännu en gång, att Colliers International står sig starkt både internationellt och regionalt, och det visar vårt engagemang för service och expertis vilket är kärnan i Colliers verksamhet.”

”Att bli korad till tvåa för fjärde året i rad är en stor klapp på axeln och ett erkännande av det arbete vi utför dagligen för våra kunder. Därtill visar det också på fördelarna med att vara en internationell verksamhet med ett väl fungerande internt samarbete.”

Det är tolfte året i rad som The Lipsey Company ger ut sin lista över de mest välansedda varumärkena bland fastighetsrådgivare globalt. Listan utarbetas mot bakgrund av en undersökning som skickas till mer än 100 000 relevanta personer inom branschen runt om i världen. Bland annat kan nämnas fastighetsägare, entreprenörer, investerare, mäklare och fastighetsutvecklare. 

Se hela listan och få mer information om undersökningen här på Lipsey 2013 Top 25

Ämnen

Kategorier

Regioner


Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 482 kontor i 62 länder. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Presskontakt

Dan Törnsten

Dan Törnsten

Executive Chairman I Partner Sverige 070 855 75 50

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige