Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Colliers International samlar sina talanger i Haag

Den globala fastighetsrådgivaren Colliers International har sin årliga EMEA konferens i Haag under veckan som gått.

Fler än 180 medarbetare från mer än 30 länder deltar i årets Colliers EMEA konferens med tema "Creating Value". Agendan fokuserar på att ge kunskap, presentationer kring kunder och service samt att presentera nya affärer och samarbeten inom Colliers. 

På torsdagskvällen hölls även en intern middag med prisutdelning för att fira excellenta prestationer och medarbetare. Colliers i Sverige var nominerade i sex kategorier och vann slutligen pris för Best digital marketing Award och Community Award där det senare innebär ett samarbete med Good News Magazine.

Även kunder deltar i konferensen och i år var det rekordmånga kunder som var inbjudna som talare för olika affärsområden, liksom Han de Jong, ekonom hos ABN AMRO, som gav en ekonomisk överblick under öppningsceremonin.

Nederländerna är en nyckelmarknad för Colliers och under årets EMEA konferens kunde företaget gå ut med sitt köp av Urban Properties, en etablerad rådgivare inom kapital- och fastighetsförvaltning samt projektstyrning i Nederländerna.

- Slut-


Ämnen

Kategorier

Regioner


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Presskontakt

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Presskontakt Head of Marketing & Communications Marketing 070 323 27 96

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige