Följ Colliers

Colliers International samlar sina talanger i Haag

Pressmeddelande   •   Maj 24, 2013 11:17 CEST

Den globala fastighetsrådgivaren Colliers International har sin årliga EMEA konferens i Haag under veckan som gått.

Fler än 180 medarbetare från mer än 30 länder deltar i årets Colliers EMEA konferens med tema "Creating Value". Agendan fokuserar på att ge kunskap, presentationer kring kunder och service samt att presentera nya affärer och samarbeten inom Colliers. 

På torsdagskvällen hölls även en intern middag med prisutdelning för att fira excellenta prestationer och medarbetare. Colliers i Sverige var nominerade i sex kategorier och vann slutligen pris för Best digital marketing Award och Community Award där det senare innebär ett samarbete med Good News Magazine.

Även kunder deltar i konferensen och i år var det rekordmånga kunder som var inbjudna som talare för olika affärsområden, liksom Han de Jong, ekonom hos ABN AMRO, som gav en ekonomisk överblick under öppningsceremonin.

Nederländerna är en nyckelmarknad för Colliers och under årets EMEA konferens kunde företaget gå ut med sitt köp av Urban Properties, en etablerad rådgivare inom kapital- och fastighetsförvaltning samt projektstyrning i Nederländerna.

- Slut-


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se