Följ Colliers

Colliers International vald till Tietos globala partner

Pressmeddelande   •   Feb 29, 2012 14:30 CET

Tieto har efter en lång process valt Colliers International som sin globala partner. Det globala samarbetsavtalet består av fastighetsrelaterade frågor inom transaktioner och hyresadministration.

Tieto är ledanden inom IT tjänster i norra Europa och erbjuder specialiserade IT- lösningar och servicekomplement genom en stark teknologisk plattform. Det nya samarbetet kommer att innefatta fastigheter i 28 länder.

Dan Törnsten, Vd på Colliers i Sverige: -”Vi är oerhört glada över att ha fått detta stora uppdrag worldwide.  Det är extra roligt att det var ett starkt samarbete inom Colliers som gjorde förslaget så attraktivt, det är något vi jobbar mycket med och ser som en av våra fördelar. Colliers har den önskade globala närvaron men med djup kunskap i varje lokal marknad vilket är just vad Tieto behöver. Vi har sett att det blir allt vanligare att större bolag inser värdet av att samarbeta med konsulter för att sköta sina fastighetsrelaterade frågor.”

 

För mer information kontakta:

Dan Törnsten, VD Colliers International

Tel. 08-402 36 74

dan.tornsten@colliers.se

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.