Följ Colliers International

Colliers lanserar karriärutvecklingsprogram

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2019 06:20 CEST

Colliers International lanserar ett karriärutvecklingsprogram, ACCELERATE, för den europeiska kapitalmarknaden. 

”På Colliers anser vi att ett bra ledarskap är helt nödvändigt för att utveckla en levande, framgångsrik och innovativ arbetsplats. Vi är engagerade i att våra medarbetare på alla nivåer i företaget ska växa och utvecklas, och som en del i den här talangsatsningen är jag stolt över att vara styrelsesponsor för ACCELERATE”, säger Tony Horrell, VD för Colliers i Storbritannien och Irland. ”Att identifiera talanger och skapa förutsättningar för nästa generation av transaktionsexperter innebär även att vi investerar i morgondagens ledare.”

ACCELERATE-programmet stöds av Colliers EMEA-styrelse och erbjuder 16 framgångsrika kandidater möjligheten att utveckla sina erfarenheter på kapitalmarknaden samt ge dem en djupare förståelse för den internationella marknaden. Gruppen kommer att delta i en ettårig intensivkurs som genomförs i fyra europeiska städer – London, Madrid, Köpenhamn och Frankfurt. I kursplanen kombineras akademiska studier med kundhantering. Branschexperter och företagsledare kommer att bidra med kunskap i olika ämnen, som att hantera övergången till att bli ledare eller kapitalflöden över gränserna.

Sofia Folstad, Associate Director på Colliers i Sverige, är en av de 16 utvalda som deltar i programmet. Sofia har arbetat inom Capital Markets på Colliers sedan 2017 och har erfarenhet från både fastighetsbranschen och finansvärlden.

" Jag ser fram emot att delta i ACCELERATE under det kommande året. Det är en fantastisk möjlighet att stärka relationen och samarbetet med våra kollegor i Europa. Att fördjupa kunskaperna om den globala kapitalmarknaden känns viktigt, både för mig personligen och för Colliers Sverige. " säger Sofia Folstad.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ca 35 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions, samt Retail.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Colliers International i Sverige ägs utav Colliers International Group Inc. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.