Följ Colliers

Colliers rådgivare vid försäljning av central kontorsfastighet i Göteborg

Pressmeddelande   •   Jun 03, 2013 13:00 CEST

Almgren Fastighets AB har förvärvat fastigheten Inom Vallgraven 56:3. Säljare är KB Tre Remmare. Fastigheten ligger på Kyrkogatan i de centralaste delarna av Göteborg. Den uthyrbara arean uppgår till cirka 1 750 m² exklusive en oinredd vind. Fastigheten är idag fullt uthyrd.

- ”Intresset för centrala välskötta fastigheter i Göteborg är stort. Det visar återigen denna försäljning på då vi hade ett 10-tal bud. ”, säger Joachim Svedberg, projektledare på Colliers International.

- ”En vacker och välskött fastighet som kompletterar vårt bestånd väl. Vi ser fram emot att få ta hand om och vidareutveckla fastigheten.”, säger Jerker Almgren på Almgren Fastighets AB.

Almgren Fastighets AB tillträdde fastigheten den 31 maj 2013.

 

 

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13 500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se