Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid uthyrning i Stenungsund

Pressmeddelande   •   Apr 03, 2018 11:11 CEST

Colliers har varit rådgivare till Västprojekt AB vid uthyrningen av en lager- och kontorslokal i Stenungsund om 1 050 m². Förmedlad hyresgäst är KAEFER AB, ett globalt företag inom isolering, ställningar och ytskydd som servar kunder inom bland annat Marin & Offshore. Det var möjligheten till ett tidigt tillträde samt lokalens strategiska läge med närhet till E6 som gjorde att valet föll på Teknikvägen 4 i Stenungsund.

Rozana Eriksson Yevno, Tf Affärschef inom Uthyrning:  " Ett utmärkt läge och lokal för den verksamhet som KAEFER AB bedriver med närhet till E6 och Stenungsund, samt ett modernt kontor gjorde att valet föll på Västprojekts fastighet. Det är extra roligt att Colliers nu har förmedlat två hyresgäster sedan tillträdet av fastigheten i oktober 2017. Nu är halva fastigheten uthyrd, fler intressenter är på gång och vi fortsätter att bistå köparen med uthyrningen och därmed minska vakansgraden. "

Västprojekt AB driver idag ett 30-tal fastighetsprojekt där de tillsammans med andra aktörer skapar detaljplaner samt utvecklar markområden och befintliga fastigheter. 

Ansvarig projektledare för uthyrningen hos Colliers var Mikael Fornaeus.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.