Följ Colliers

Colliers säljrådgivare åt Husvärden

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2016 18:07 CEST

Colliers International var säljarens rådgivare vid försäljningen av fyra stycken fastigheter i och runt Göteborg. Samtliga fastigheter är fullt uthyrda och den uthyrbara arean uppgår till ca 27 000 m2. Fastighetsvärdet uppgår till ca 240 MSEK.

Säljare är Husvärden AB som äger och utvecklar fastigheter i Göteborgsregionen sedan 1994. Husvärden AB har bland annat ett stort engagemang i utvecklingen av Krokslätts fabriker samt andra kommande projekt i regionen.

Köpare är Corem Property Group AB.

Robert Treutiger, Transaktionsansvarig på Colliers säger: -”Det här är ett välvårdat förvaltningsbestånd med inslag av utvecklingsmöjligheter. Den typen av fastigheter och bestånd ser vi fortsatt stor efterfrågan på både i storstadsregionerna och utanför.”

Köparen tillträder fastigheterna den 30 september 2016.

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se