Gå direkt till innehåll
Colliers uthyrning i Göteborg växer

Pressmeddelande -

Colliers uthyrning i Göteborg växer

Colliers uthyrningsgrupp i Göteborg växer och har nu tre anställda som jobbar dedikerat med uthyrning och projektuppdrag för kontor, lager och kombilokaler. Under 2014 gjorde Colliers i Göteborg ca. 65 avslut och hyrde ut närmare 45 000 m² vilket var resultatet av ett händelserikt år. För att ytterligare bemöta kundernas efterfrågan har Colliers anställt Kim Grüneberger som uthyrare sedan årsskiftet. Kim har redan hunnit göra ett antal avslut under första kvartalet och uthyrningsgruppen ser positivt även på fortsättningen av 2015 och en glödhet uthyrningsmarknad med stor efterfrågan.

Några av Colliers senast avslutade affärer

Unionen flyttar till nya skräddarsydda lokaler hos Hufvudstaden. De hyr 1 400 m² kontor på Nordstadstorget 6 med inflyttning vid årsskiftet. Fastigheten som är på totalt 46 000 m² med både butiker och kontor, är förutom några mindre lokaler nu fullt uthyrd på kontorssidan.

Vårdcentralen Östra Göteborg har hyrt 1 100 m² på Ljusårsvägen 100 i Bergsjön av fastighetsägaren Järnmalmer AB. Inflyttning sker 1 maj 2015. Fastigheten som är på totalt 1 650 m² med både kontor och lager är fullt uthyrd och är nu till försäljning. Ett lager i markplan kan bli vakant eller hyras av fastighetsägaren på både längre och kortare tid.

Nils Åke Rydqvist, Affärschef för uthyrning på Colliers säger: -”Vi har det senaste året haft en ökad efterfrågan avseende antalet intressenter och större lokaler varför vi ser positivt och med spänning på året. Om inget avvikande inträffar kommer det snart bli aktuellt med ytterligare rekryteringar.”

Ämnen

Regioner


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige