Följ Colliers

Ny Marknadschef på Colliers

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2016 10:33 CET

Colliers International har anställt Maria Lilliehöök som ny Marknadschef. Maria kommer att ansvara för marknadsföring och kommunikation samt för Colliers marknadsavdelning i Sverige. Hon kommer dessutom att vara en del av ledningsgruppen för Colliers International AB. Maria har många års erfarenhet från ledande positioner i fastighetsbranschen och kommer närmast från Fastighetsägarna Service. Dessförinnan ansvarade hon för marknadsföringen av flera köpcentrum i Unibail-Rodamcos portfölj.

Dan Törsten, VD för Colliers International AB: -”Vi är mycket glada att Maria blivit en del av vårt team på Colliers. Hon har en gedigen erfarenhet från marknadsföring i fastighetsbranschen och vi ser att hennes kompetens kommer att stärka vårt arbete i ledningsgruppen." 

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Bifogade filer

PDF-dokument