Gå direkt till innehåll
Ny transaktionschef hos Colliers International

Pressmeddelande -

Ny transaktionschef hos Colliers International

Nu står det klart att Robert Treutiger anställts som Transaktionschef på Colliers International. Robert har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från PwC där han varit partner och bl a. arbetat som ansvarig för fastighetstransaktioner. Rektryteringen skedde parallellt med att även Roberts tidigare kollega, Joachim Svedberg, anställdes som Projektledare på Colliers.

Robert kommer att vara placerad på Colliers göteborgskontor men blir verksam i hela landet. Dessutom stärker det Colliers Nordiska samarbete som blir en del av Roberts arbetsuppgifter. Samarbetet mellan Danmark, Norge, Finland och Sverige samt även Tyskland och Baltikum leds av Torben Nielsen som är Nordisk försäljningschef.

Dan Törnsten, VD på Colliers International säger: - "Med Robert Treutiger som Transaktionschef har vi ett otroligt stark transaktionteam inom Colliers. Affärsområdet har nu en bred och gedigen kompetens och kan göra alla typer av affärer på fastighetsmarknaden. Vi ser fram emot hösten med möjligheter till transaktioner inom alla segment. Med Robert som Transaktionschef kan vi jobba brett över hela Sverige vilket gynnar samtliga våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag känner personligen att det är väldigt roligt att få Robert som kollega med hans breda kompetens."

Ämnen

Kategorier

Regioner


Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Presskontakt

Dan Törnsten

Dan Törnsten

Executive Chairman I Partner Sverige 070 855 75 50

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige