Följ Colliers

Nytt padel center i Göteborg

Pressmeddelande   •   Okt 13, 2016 11:00 CEST

pdl logga

Colliers uthyrningsteam har förmedlat en lokal till nybildade företaget PDL, Padel Center Göteborg AB. Lokalen är knappt 3 000 m² och ligger i en fastighet på Marieholmsgatan 64 i Göteborg. Det är en bra belägen fastighet som erbjuder ett fantastiskt skyltläge och fri parkering. Fastighetsägare är KAB Fastigheter AB.

PDL Center Göteborg AB är bildat via ett samarbete mellan PDL Group AB där b la. Jonas Björkman och Måns Zelmerlöv är delägare samt Göteborgsbaserade All About Sports AB. Anpassningen av lokalerna samt byggnationen av 7 st padel banor har redan påbörjats och planerad öppning av verksamheten sker under november/december 2016.

Padeltennis, eller endast padel är en racketsport med rötter i Spanien och Latinamerika. Det är en enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Sporten, som är på stark frammarsch i Sverige, har blivit allt mer populär de senaste åren.

Rozana Yevno Eriksson, Uthyrningsansvarig på Colliers säger: -"Vi är glada att vi lyckades hitta en passande lokal till PDL i Göteborg. Det är ett bra gäng som redan byggt kvalitativa padelbanor i Stockholm och vi är övertygade om att det kommer finnas ett stort intresse för Padel Center Göteborg och deras nya anläggning. Vi på Colliers ska definitivt testa padel när anläggningen är öppnad."

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se