Följ Colliers

​Sälja en bostadsrätt och tjäna över 70 % på ett år!

Pressmeddelande   •   Dec 15, 2014 15:24 CET

Att detta är möjligt visar Colliers senaste ombildningsrapport. Under en period om 32 månader har 118 ombildningar ägt rum i Stockholms kommun. Nästan 5 000 lägenheter har bytt ägandeform till en köpeskilling om 7,4 miljarder. Colliers har sammanställt en omfattande statistik kring ombildningarna och redovisar den i en unik rapport.

”I snitt har hyresgästerna gjort vinster på hela 77 % i samband med ombildningarna; en fantastisk affär för dem”, säger Charlotte Högberg på Colliers. ”Vi hjälper oftast fastighetsägarna och tycker kanske att hyresgästerna tjänat lite för bra på att sälja sina nyförvärvade bostadsrätter”.

Skicka ett mail till marknad@colliers.se för att få hela rapporten skickad till dig. 

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 700 anställda på 485 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se