Gå direkt till innehåll
Världens mest omfattande välgörenhetsevent lanseras. Hundratals hjälporganisationer går med i den globala kampanjen “Everyone Gives”.

Pressmeddelande -

Världens mest omfattande välgörenhetsevent lanseras. Hundratals hjälporganisationer går med i den globala kampanjen “Everyone Gives”.

Den 22 februari, är Colliers International med och stödjer “Everyone Gives”, en revolutionerande, åtta dagars, social välgörenhetskampanj som lanseras i mer än 60 länder i världen.

Deltagare skänker en liten gåva - som 50 kr – till en välgörenhetsorganisation som är viktig för dem, berättar det för fem vänner och ber dessa vänner att berätta om kampanjen för ytterligare fem vänner var.

“Jag tänker på det som ett gåvoträd,” säger Doug Frye, President and CEO på Colliers International, en av världens största fastighetskonsultföretag och initiativtagare till Everyone Gives.  “En gåva blir fem, fem blir 25 och 25 kan bli flera hundra. Du kan följa ditt och andras gåvoträd på Everyonegives.org.”

Everyone Gives nyttjar framförallt social media för att sprida budskapet om Everyone Gives genom sociala nätverk som Facebook, LinkedIn och Twitter.

 “Everyone Gives är spännande eftersom det inte har gjorts något liknande tidigare”, säger Catharina Gorthon, Marknadsansvarig på Colliers i Sverige. “Detta är ingen vanlig välgörenhetskampanj, detta handlar om att ge enkla verktyg till dig och mig för att kunna engagera oss själva och vårat personliga nätverk att skänka en liten summa till en välgörenhetsorganisation man vill stödja. Så vi ber er alla att gilla, twittra, emaila och prata med personer i ditt nätverk om att stödja någon välgörenhetsorganisation genom Everyone Gives.

I Europa har över 100 välgörenhetsorganisationer redan gått med i Everyone Gives. Organisationer som hittills har gått med i Sverige är Plan Sverige, Unicef och Barncancerfonden. 100 % av det man skänker går direkt till den välgörenhetsorganisation man väljer att stödja.

 De som är intresserade kan gå med i Everyone Gives på everyonegives.org eller följa kampanjen på Facebook, Twitter eller LinkedIn för att hålla sig uppdaterad.

Om Everyone Gives:

Everyone Gives är en snabbt växande social gåvokampanj som lanseras den 22 february, 2012 och varar åtta dagar.  Everyone Gives ger människor i alla delar av världen enkla verktyg för att kunna skänka pengar till sitt eget val av välgörenhetsorganisation för att sedan se sin gåva växa genom sitt eget och andras sociala nätverk. Everyone Gives pågår i mer än 60 länder och har flera hundra välgörenhetsorganisationer och företag kopplade till sig. För mer information om Everyone Gives, titta gärna på följande video www.youtube.com/everyonegives och följ Everyone Gives på http://www.everyonegives.org,  www.facebook.com/EveryoneGives, www.twitter.com/EveryoneGives and www.tinyurl/EveryoneGives (LinkedIn).

Ämnen

Kategorier

Regioner


Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Presskontakt

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Presskontakt Head of Marketing & Communications Marketing 070 323 27 96

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Sverige