Följ Colliers International

​Colliers bistår egenanvändare vid avyttring

Pressmeddelande   •   Mar 30, 2017 17:12 CEST

Colliers International var säljarens rådgivare vid försäljningen av en lager- och logistikanläggning i Halmstad. Säljare är en egenanvändare som i samband med försäljningen ingår ett 10-årigt hyresavtal med köparen. Hyresvärdet uppgår till ca 6,7 MSEK och underliggande fastighetsvärde uppgår till ca 82 MSEK. Köpare är Corem som ökar sin redan starka närvaro i Halmstad. Uthyrbar area uppgår till ca 14 500 m². Köparna tillträdde fastigheten den 30:e mars 2017.

Advokatfirman Allié har varit säljarens legala rådgivare.

Robert Treutiger, Transaktionsansvarig på Colliers säger: -”Vi är stolta över att få förtroendet att göra den här typen av affärer för egenanvändare. I många fall, så även här, är det ett stort beslut att avyttra sin fastighet och vi glada att kunna bidra med kvalificerad rådgivning för bolagens bästa.”

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.