Följ Colliers International

Colliers experter rådgivande part vid transaktionsaffär

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2017 17:31 CEST

Palmung Mellin Fastigheter har via bolag förvärvat en industrifastighet centralt belägen på Ringön i Göteborg. Fastigheten, som är upplåten med tomträtt, är fullt uthyrd till ett tiotal hyresgäster på drygt 7 000 kvm.

Säljare är Göteborgsbaserade Västprojekt AB med flera, som vid försäljningen företrätts av Colliers International.

”Vi ser fram emot att långsiktigt äga och förvalta denna välbelägna och stabila fastighet i ett spännande framtidsområde”, säger VD Ulf Palmung”

”Vi är glada över att Palmung Mellin övertar fastigheten, en aktör i Göteborg som har gott rykte och renommé. Vi frigör nu kapital för nya förvärv i Göteborgsområdet”, säger Martin Magnusson på Västprojekt.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.