Följ Colliers International

Colliers genomför logistikuthyrning i Göteborg

Pressmeddelande   •   Dec 07, 2017 15:17 CET

Colliers har varit Castellums rådgivare vid förmedlingen av e-handlaren Bagaren och kocken som första hyresgäst till Castellums logistikbyggnad i Hisingen logistikpark. Bagaren och kocken har avtalat om lokaler om 10 000 kvm.

Byggnaden på 30 000 kvm uppförs just nu på spekulation i Hisingen logistikpark och planeras att stå klar i april 2018 då även Bagaren och kocken flyttar in.

Bagaren och kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom exklusiva köksmaskiner och kökstillbehör och blev nyligen rankad som årets e-handlare inom köksredskap för femte året i rad av PriceRunner. Genom senaste uppköpet av KitchenOne kommer Bagaren och kocken framöver vara ledande i Norden inom sitt segment.

Christoffer Bladh Nord, projektledare inom industri och logistik på Colliers säger:

”Vi är såklart glada över att kunna bidra med första hyresgästen innan byggnaden står klar och med inflyttning vid färdigställandet. Bagaren och kocken får med moderna och effektiva ytor hos Castellum goda möjligheter att växa ännu mer”

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 000 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.