Följ Colliers International

Colliers International utses till global fastighetskonsult åt Ramböllkoncernen

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2016 14:00 CEST

Ramböll

Colliers International har utsetts att tillhandahålla hyresadministration, transaktionshantering och strategiska konsulttjänster för ingenjörsfirman Ramböllkoncernen.

Ernie Himsl, chef för EMEA Corporate Solutions på Colliers International, säger: ”Colliers närvaro i flera länder gör att vi kan uppfylla Rambölls specifika behov i de länder där de har en stark närvaro och se till att ge dem konsekvent service på alla marknader. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Rambölls Global Facility Management & Real Estate team för att förbättra produktiviteten hos Rambölls fastigheter genom effektiv drift över deras globala arbetsplatser.”

Dan Törnsten, Vd för Colliers i Sverige säger: ”Ramböll har en omfattande verksamhet världen över, så att vinna fullmakten att representera dem globalt är en stor möjlighet för Colliers International. Vi ser fram emot att kunna vara rådgivare åt dem i deras tillväxt.”

Ramböll är ett internationellt ingenjörsföretag med huvudkontor i Danmark, över 13 000 anställda, intäkter på 1,45 miljarder euro och verksamhet i 35 länder.De har en stark närvaro i Norden, Nordamerika, Storbritannien, det europeiska fastlandet, Mellanöstern och Indien, och dessutom en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara.

Ramböllkoncernens finanschef Michael Rosenvold säger: ” Vi är entusiastiska över vårt partnerskap med Colliers International. Vi ser framtiden som ’ett team’ som engagerar sig i att få ut mesta möjliga från vårt fastighetsbestånd och därigenom både ger och driver på produktivitet.”

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.