Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid försäljning av logistikfastighet i Jordbro

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2015 15:16 CEST

Colliers var rådgivare vid försäljningen av fastigheten Jordbromalm 4:13 i Jordbro industriområde, strax söder om Stockholm. OSRAM har ägt fastigheten sedan uppförandet 1992.

Den totala uthyrbara arean är 7 358 m², varav drygt 4 750 m² utgör lageryta. Utöver lagerverksamheten inrymmer byggnaden även OSRAM s svenska kontor.

Colliers utarbetade tillsammans med OSRAM en strategi med olika scenarion. Valet föll slutligen på en lokal fastighetsägare. I samband med tillträdet tecknade OSRAM ett hyresavtal med köparen avseende de kontorsytor som finns på fastigheten.

Robert Treutiger, Transaktionsansvarig på Colliers säger: -”Det har varit en spännande process att finna en köpare till fastigheten. Det har varit många egenanvändare som varit intresserade av att förvärva fastigheten, men i slutändan föll ändå valet på en lokal fastighetsägare som kunde möta OSRAM s behov av flexibilitet vad gäller kontorsytorna”.

Köparen tillträdde fastigheten 20 mars 2015.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.