Följ Colliers International

Colliers rekryterar från Skanska

Pressmeddelande   •   Sep 22, 2017 13:34 CEST

Colliers har nu rekryterat Viktoria Blinova för tjänsten som Financial Manager till vårt affärsområde Förvaltning. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschens olika områden med fokus på redovisning, moms- och skattefrågor, kvalitetssäkring, projektredovisning och effektivisering av processer. Viktoria kommer närmast från Skanska där hon arbetat som Redovisningsansvarig och Controller.

Hanna Strand, Partner, Affärsområdeschef Förvaltning:

"Nu har hösten och förfrågningarna dragit igång ordentligt och vi ser fram emot en produktiv avslutning av 2017. Vi har kompletterat vårt förvaltningsteam med att rekrytera ytterligare en expert. Viktoria har en gedigen kompetens inom ekonomi och redovisning med fokus på rapportering och kvalitetssäkring vilket vässar vårt erbjudande ytterligare. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder marknadens bästa service och expertis, vilket gör att vi kan nå deras mål, lite snabbare än våra konkurrenter."

Viktoria, hur känns det att börja på Colliers?
"Roligt att igen få arbeta i ett team där alla är väldigt engagerade och drivna. Vi känns som en enda stor familj."

Är det ngt du tycker ska bli extra roligt/spännande?
"Att arbeta mot utländska investerare ställer höga krav på rapportering, vilket är både spännande och utmanade."

Har du något tips vad det gäller skatter/bokföring?
"Årsbokslutet närmar sig och viktigt är att tänka på hur man allokerar sina investeringar och hyresgästanpassningar för att få ett mer rättvisande resultat."

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.