Följ Colliers International

Colliers var Wilfast rådgivare vid försäljning av fastighet

Pressmeddelande   •   Nov 01, 2017 16:19 CET

Colliers International har agerat rådgivare åt säljande part vid försäljningen av fastigheten Näs 1:259 i Stenungsund. Säljare är ett investeringskonsortium lett av norska Ness, Risan och Partners tillsammans med Wilfast och köpare är Göteborgsbaserade bolaget Västprojekt AB. Fastigheten, som säljs i bolagsform, har en uthyrningsbar area om cirka 8 000 kvm och består främst av industri- och lagerytor. Fastigheten tillträddes av Västprojekt den siste oktober. 

Robert Eriksson, Västprojekt: "Vi är glada över att förvärva en så fin förvaltningsenhet och fortsätter härmed vår långsiktiga plan om att expandera i växande kommuner kring Göteborgsområdet. Det strategiska läget på fastigheten tillsammans med en god utvecklingspotential passar väl in i Västprojekts fastighetsportfölj."

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 000 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.