Följ Colliers International

Vattenfall säljer i Trollhättan

Pressmeddelande   •   Jan 24, 2012 13:27 CET

Vattenfall har sålt fastigheten Parken 2 i Trollhättan. Köpare är det lokala fastighetsbolaget Rubanken. Fastigheten lokalt benämnd Schwan’s villa är ursprungligen uppförd 1896 som första förvaltningskontor åt Trollhätte Kanal och Vattenverk samt disponentbostad till den förste disponenten Schwan.

Fastigheten är på 2 100 m² har tidigare varit kontor och driftledningscentral för Plusenergi, Din El och Vattenfall. Den säljs tomställd och köparen har för avsikt att använda den för kontorsändamål även i fortsättningen. Ett flertal företag har visat intresse för att hyra lokaler i fastigheten.

Colliers International har varit säljarens rådgivare och Delphi har varit säljarens juridiske rådgivare.

 

Kontakt:

Vattenfall

Karl-Erik Olsson Tel. 0520-88 138

Fastighetsbolaget Rubanken

 Maud Ekberg Tel. 0520-47 90 08

Colliers International

Peter Wiklund, Projektledare Transaktion Tel. 031-743 00 95

Advokatfirman Delphi

Vilhelm Nyström, Ansvarig delägare Tel. 031-10 72 19

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.