Gå direkt till innehåll
Martin Lindgren deltar som expertkommentator på Köpcentrum & butiker.
Martin Lindgren deltar som expertkommentator på Köpcentrum & butiker.

Köpcentrum och butiker 2021

Tid 5 Oktober 2021 08:30 – 16:00

Plats Sergel hub

Den 5 oktober anordnar Fastighetsvärlden Köpcentrum & butiker 2021 med rubriken "Den nya framtiden för handeln".

Vi ser ut att äntligen lämna pandemin bakom oss och för handeln blir detta en vändpunkt på många sätt. För fysisk handel, inte minst i citykärnorna, har smittan inneburit enorma utmaningar. Samtidigt har e-handeln vunnit rejält med ny mark och troligen har nya konsumtionsvanor formats. Om detta och mycket mer handlar seminariet. Många intressanta talare deltar och Martin Lindgren, Head of Agency på Colliers, deltar som expertkommentator under hela dagen.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Presskontakt Head of Marketing & Communications Marketing 070 323 27 96

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige