Följ Colliers

Colliers etablerar padelcenter i Mölnlycke

Pressmeddelande   •   Dec 07, 2018 07:57 CET

Colliers har förmedlat ytterligare en lokal till företaget PDL Group som driver padelcenter runt om i Sverige. Lokalen om ca 2 500 m² ligger på Produktvägen 3 i Mölnlycke och verksamheten öppnas lördagen den 8/12. Padelcentret i Mölnlycke är PDL Groups tolfte etablering i Sverige hittills. Fastighetsägare är Aranea Förvaltnings AB.

Padel är en racketsport med rötter i Spanien och Latinamerika. Det är en enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Sporten har blivit allt mer populär de senaste åren.

Henrik Söderberg, VD och grundare av PDL Group säger: Vi är väldigt glada över att öppna upp vårt andra center i Göteborgsregionen i Mölnlycke. Centret är lätt att ta sig till, har bra skyltläge och hallen i sig är en av Sveriges finaste padelhallar enligt mig "

Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing säger: " Vi är nöjda med att ha hittat ytterligare en lokal lämpad för padel åt PDL Group. Utmaningen ligger hela tiden i att hitta lokaler med bra läge som har rätt storlek och med takhöjd lämpad för padel "

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 12 000 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.