Följ Colliers

Colliers gör ytterligare en uthyrning till PDL Group

Pressmeddelande   •   Nov 06, 2019 09:00 CET

Colliers International har varit rådgivare åt PDL Group AB vid tecknandet av ett hyresavtal avseende ett padelcenter i Västra Hamnen i Malmö. 

PDL Group vill etablera ett inomhuscenter för padel i World Trade Center på Skeppsgatan. Midroc Properties är fastighetsutvecklare och förvaltare av World Trade Center-konceptet i Malmö, Lund och Helsingborg. I samarbete med Midroc Properties har en ritning tagits fram på hur ett tänkt padelcenter skulle kunna se ut. 

PDL Group har idag 15 padelcenter runt om i landet och har flera planerade etableringar senare i år.

Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing säger: " Att hitta fastigheter passande för padel är en utmaning, det gäller hela tiden i att hitta lokaler med bra läge som har rätt storlek och med takhöjd lämpad för padel. Vi har haft förmånen att etablera PDL Group på flera platser i landet, detta är den andra etableringen vi gör för dem i år. "

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ca 35 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Retail. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Colliers International i Sverige ägs utav Colliers International Group Inc. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.