Följ Colliers International

Colliers etablerar ytterligare ett padelcenter

Pressmeddelande   •   Jun 29, 2018 07:16 CEST

Colliers har förmedlat ytterligare en lokal till företaget PDL Group som driver padelcenter runt om i Sverige. Lokalen om ca 3 600 m² ligger i Grafiten Industriområde i Trollhättan. Lokalen är modern med en takhöjd på 10 m. Utanför finns gott om parkeringsplatser och läget på fastigheten ger möjlighet till god exponering. Lokalen är belägen med direkt access till E45 och ca 1,5 km från Trollhättan Centralstation. Det är ca 75 km till Göteborg och 35 minuter med pendeltåg. Padelcentret i Trollhättan är PDL Groups åttonde etablering i Sverige hittills. Fastighetsägare är Joba Fastighets AB.

Padel är en racketsport med rötter i Spanien och Latinamerika. Det är en enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Sporten har blivit allt mer populär de senaste åren. 

Henrik Söderberg, VD och grundare av PDL Group säger: " Vi tror mycket på Trollhättan som stad och är väldigt glada att äntligen kunna säga att vi är här. Hallen kommer bli väldigt bra anpassad för padel och vi ser fram emot invigningen som kommer äga rum senare i höst."

Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing säger: " Vi är glada över vårt samarbete med PDL Group och att vi hittat ytterligare en lokal med bra läge som passar deras verksamhet. Intresset för padel är stort och vi får många förfrågningar angående lokaler lämpade för padel. Svårigheten ligger i att hitta lokaler med bra läge som har rätt storlek och takhöjd lämpade för padel. "

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.