Följ Colliers International

Colliers får stort uthyrningsuppdrag i Göteborg

Pressmeddelande   •   Jan 23, 2018 09:17 CET

Colliers har fått i uppdrag av Castellum i Göteborg att driva projektuthyrning för resterande uthyrningsbar yta i Hisingen logistikpark, etapp 1 på ca 20 402 kvm och etapp 2 ca 30 000 kvm. Colliers hyrde i december månad ut 10 000 kvm till Bagaren och Kocken som därmed blir första hyresgäst för Castellum i HLP.

Colliers har även fått i uppdrag att arbeta med projektuthyrning gällande två mindre nybyggnationsmöjligheter på 6 000 kvm nära anslutning till Volvo och 7 000 kvm på Arendalsvägen nära hamnen.

Christoffer Bladh Nord, projektledare inom industri och logistik, Colliers: ”Vårt uthyrningsteam upplever en hög efterfrågan på större lager och logistikytor i Göteborg men även mindre förfrågningar som avser skräddarsydda lösningar. Av den anledningen känner vi  att vi kan tillföra mycket till Castellums pågående och framtida projekt. Dialogerna vi har igång just nu ser bra ut för att hyra ut etapp 1 i HLP innan färdigställandet.”

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 000 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.