Följ Colliers

Colliers förmedlar lokal till anrikt tvätteri

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2016 09:29 CET

Lärjegatan 7

Colliers International har förmedlat nya lokaler till Holmens tvätt i Göteborg. Det anrika tvätteriet Holmens Tvätt AB kommer att flytta sin verksamhet från Kämpegatan i Göteborg till den nya lokalen på Lärjeågatan 7E i Alelyckan. Lokalen är 526 m² och Holmens tvätt planerar att öppna senast 1/2, 2017. Holmens tvätt kommer att erbjuda tvätt och drop in i sin nya lokal.

Holmens tvätt har tvättat för Göteborgarna i 55 år men p.g.a. ombyggnad på Kämpegatan var de tvungna att flytta verksamheten.

Fastighetsägare på Lärjeågatan är EMK Fastigheter.

Rozana Yevno Eriksson på Colliers International säger: -"Det har varit en spännande utmaning att hjälpa Holmens tvätt med deras flyttplaner. De har trots allt funnits i över 50 år på Kämpegatan. Jag hoppas att de kommer att trivas lika länge hos EMK Fastigheter."

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se