Följ Colliers International

Colliers gör uthyrning till Lager 157 i Borås

Pressmeddelande   •   Jun 08, 2018 14:31 CEST

Colliers  har varit rådgivare till Wilfast vid uthyrningen av en yta om 1 680 m² till Lager 157 på Viared i Borås. Colliers arbetar sedan en tid tillbaka med uthyrningen av norska NRP:s fastighet på Företagsgatan i Borås, som Wilfast förvaltar. I fastigheten huserade tidigare Bilia men sedan deras flytt har arbetet med att konvertera fastigheten till ett handelshus pågått intensivt. Fastigheten om 5 922 m² är fördelade på två våningar och har ett strategiskt läge intill Viaredsmotet med en helglasad upplyst fasad som drar stor uppmärksamhet till sig.  I dagsläget förs diskussioner med flera aktörer om resterande ytor om 4 242 m². Lager 157 öppnar sin verksamhet efter sommaren.

Stefan Palm, CEO Lager 157 säger: "Borås är något speciellt för oss. Det är vår hemmaplan, här finns det textila arv som vi kommer ur. Här har jeansen en historia och för oss som denimföretag blir Borås naturligtvis någonting alldeles extra."

Lager 157 håller en hög tillväxttakt och butiken på Viared är nummer fyra i raden av öppningar i år. Konceptet är tydligt och starkt med denim som central tanke.

"Vi säljer kläder men vi har också en annan viktig idé med Lager 157. Vi vill förändra modebranschen. Vi vill göra den mer demokratisk. Det är till exempel viktigt att alla barn i skolan kan ha schyssta kläder oavsett vad deras föräldrar har för ekonomiska förutsättningar" säger Stefan Palm.

Mattias Wilson, Wilfast Förvaltning AB säger: "Vi är glada över att Lager 157 valt att förlägga sin verksamhet i vår fastighet i Viared. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och hoppas att Lager 157 skall trivas i fastigheten och området"

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.