Följ Colliers

Colliers hjälper SBB etablera sig i Norge

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2016 16:43 CET

Colliers i Sverige och Norge har genom ett samarbete varit köprådgivare åt SBB (Samhällsbyggnadsbolaget) i deras förvärv av Gullhaug Torg 4 i Oslo. Den nyrenoverade fastigheten ligger i Nydalen som under senare år vuxit till en levande stadsdel med många fina kontorsfastigheter mixat med bostäder och handel samt Handelshögskolan i närheten. Fastigheten är 26 000 m² inkl. garage om 5 000 m² och har Norska staten som långsiktig hyresgäst.

Dan Törnsten, Vd på Colliers i Sverige: -"SBB och Illja Batljan har köpt en mycket fin fastighet i ett attraktivt område. Tack vare vårt samarbete med Colliers i Norge kunde vår uppdragsgivare SBB hitta den fastigheten de sökte på en annan marknad. Det är precis så vi vill jobba och jag är övertygad om att den lokala expertisen vi kan erbjuda på det sättet är avgörande i denna typ av affär."

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se