Följ Colliers

Colliers International bistår Vulcania AB vid försäljningen av del av Vulkan 7 i Norrköping

Pressmeddelande   •   Mar 07, 2016 08:51 CET

Colliers International bistår Vulcania AB vid försäljningen av del av Vulkan 7 till ICA Fastigheter. Styckningslotten om drygt 15 000 kvadratmeter, ligger i det expansiva området Butängen. Där planeras det för såväl bostäder som resecentrum i anslutning till nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken.

Colliers International bistod även Vulcania AB vid försäljningen av norra delen av fastigheten, numera Vulkan 8. Försäljningen ägde rum i somras till Hyresbostäder i Norrköping.

Tillträde sker när styckningslotten vunnit kraft.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se