Följ Colliers

Colliers nya affärschef inom Förvaltning

Pressmeddelande   •   Sep 06, 2016 18:05 CEST

Stockholm, 6 september 2016 - Hanna Strand har anställts som Affärschef för Colliers Förvaltningsteam med placering i Stockholm. Hanna har tidigare varit chef för Centrumledning och Uthyrning, Stockholms Centralstation och Cityterminalen på Jernhusen AB. Nu är hon på Colliers sedan 15/8 och kommer proaktivt att leda Colliers förvaltningsteam. Colliers förvaltning tar uppdrag i hela Sverige och har ett nära samarbete med Colliers förvaltning i Norge och Danmark. Expertis på de olika nordiska marknaderna gynnar kunderna, både i Sverige och Internationellt.

Colliers International Förvaltnings AB ingår i Colliers International's övriga verksamhet och erbjuder proaktiva förvaltningstjänster för alla typer av kommersiella fastigheter som kontors-, handels- och logistik & industrifastigheter samt bostäder med hyresrätt. Colliers erbjuder även ekonomisk redovisning av fastigheter.

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se