Följ Colliers

​Colliers ombildar i Göteborg

Pressmeddelande   •   Dec 16, 2016 16:33 CET

Colliers ombildar i Göteborg

Colliers International har varit säljarens rådgivare vid en ombildning i Göteborg. Fastigheten är belägen i stadsdelen Skår och innehåller 11 st lägenheter fördelat på ca 1 540 m2.

Säljare är en privat fastighetsägare.

Robert Treutiger, Transaktionsansvarig på Colliers, säger: ”Förutsättningarna för ombildningar i Göteborg är fortsatt mycket goda trots införandet av amorteringskrav och marknadens sentiment. Vi ser att det finns en fortsatt stor efterfrågan från marknadens traditionella fastighetsägare om att köpa bostadsfastigheter vilket fortsätter att pressa ner avkastningsnivåerna. Detta gör att vi tror på en fortsatt god konjunktur för fastighetsinvesteringar i bostäder även 2017”

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se