Följ Colliers

Colliers rådgivare åt Akelius vid fastighetsförsäljning

Pressmeddelande   •   Mar 23, 2016 13:37 CET

Colliers International har varit säljrådgivare åt Akelius vid försäljningen av fastigheterna Vilunda 28:23-28:24 i Upplands Väsby. Fastigheterna som består av fyra byggnader och 91 lägenheter, säljs till en i fastigheterna bildad bostadsrättsförening. Tillträde sker den 23 mars. Akelius har ägt fastigheten sedan 2012.

Charlotte Högberg, projektledare i Colliers Transaktionsgrupp säger: -" Låga räntor och stigande bostadsrättspriser gör att ombildningsaffären är mer lönsam än någonsin."

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se