Följ Colliers International

Colliers sammanställer logistikmarknaden

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2018 09:00 CET

Colliers har nu släppt en sammanställning av den svenska fastighetsmarknaden med inriktning på segmentet logistik. Sammanställningens syfte är att ge en övergripande bild av fastighetsmarknaden och Colliers bild av hur dagens och framtida marknad för logistikfastigheter ser ut. 

Colliers International Sverige har sedan år 2002 erbjudit fastighetsmarknaden expertis inom bland annat segmentet industri och logistik. Colliers industri- och logistikteam är rådgivare till bland annat fastighetsägare, logistikutvecklare, investerare, tredjepartslogistiker och egenanvändare. Utöver vårt svenska team har vi ett stort internationellt Industri & Logistik-team med experter från hela Europa, vilket medför att vi har ett stort internationellt nätverk av kunder och intressenter

Christoffer Bladh Nord, Projektledare inom Industri & Logistik på Colliers säger: ”Vår sammanställning är en djupdykning av hur fastighetsmarknaden inom industri och logistik sett ut i Sverige under 2017 och inledningen av 2018. Det är också en sammanställning som reflekterar Colliers bild av marknaden, där vi som rådgivare ständigt har örat mot marken.Vi förutspår även hur marknaden kommer att se ut under året och framöver. Vi tror att läsaren, oavsett kunskapsnivå, får en bra överblick av fastighetsmarknaden inom industri och logistik. Vår ambition är att kontinuerligt släppa sammanställningar och rapporter, med olika teman inom detta segment

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 000 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.