Följ Colliers

Colliers satsar på Corporate Solutions

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2018 13:37 CET

Collliers stärker avdelningen Corporate Solutions ytterligare genom att ta in Claudio Gomez som projektledare.

Claudio kommer senast från Realist Fastighetsutveckling där han arbetade med både uthyrning och fastighetsutveckling, framför allt inom segmentet kontor. Han har arbetat med uppdrag åt fastighetsägare såsom JM. Profi, Vasakronan samt Starwood Capital. Dessförinnan har Claudio arbetat på bland annat GE Capital och JLL.

Dan Törnsten, VD: "Vi märker en ökad efterfrågan på Corporate Solutions tjänster runt om i Sverige. Avdelningen har stor potential att växa ännu mer under den närmaste tiden och vi ser fram emot vad vårt team kan skapa för möjligheter. Vi är väldigt nöjda med att ha rekryterat Claudio som projektledare på Colliers. Med sitt driv för att skapa affärer passar han otroligt väl in i organisationen och han har dessutom redan ett stort kontaktnät i branschen."

Claudio Gomez, projektledare Corporate Solutions: "Det känns otroligt spännande att få vara med på denna resa som Colliers befinner sig på just nu. Den entreprenörsdrivna andan och prestigelösa approach som Colliers har till både stora och små uppdrag passar mig bra. Känner mig därför väldigt ivrig att få bidra med alla mina tidigare erfarenheter och kunskap för att tillsammans uppnå de väl utstakade målen som bolaget har i siktet".

Colliers Corporate Solutionsavdelning består nu av: Anders Thor, Thomas Jalde, Erika Sandell och Claudio Gomez.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 000 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.