Följ Colliers International

Colliers satsar på en helhetssyn inom Uthyrning

Pressmeddelande   •   Jun 10, 2015 13:00 CEST

Colliers anställer Sophia Heurlin som Affärschef för Uthyrning. Tjänsten är nyinsatt då Colliers sedan årsskiftet valt att erbjuda alla Uthyrningstjänster under samma paraply från att tidigare ha varit olika affärsområden. Detta som ett led i att stärka företagets helhet inom Uthyrning. Colliers erbjuder flera olika tjänster inom Uthyrning, dels uthyrning av kontors- och industri & logistiklokaler samt Corporate Solutions där man erbjuder hyresgästrepresentation i större sökuppdrag. Dan Törnsten, vd på Colliers säger: "-Vi tar bort alla tänkbara hinder för internt samarbete eftersom vi tror att helheten är vår styrka. Detta är ett globalt initiativ på Colliers som vi efterlever i största möjliga utsträckning i Sverige."

Sophia börjar 1 juli och kommer att ansvara för helheten inom Uthyrning och tillsammans med ansvariga inom de olika uthyrningsgrupperna skapa synergier. Sophia kommer dessutom med sina tidigare erfarenheter fokusera mer på området Retail. 

Sophia Heurlin har stor erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare varit fastighetsmäklare och jobbat inom Retail på Colliers och Newsec samt med etableringar och byggprojektledning på SATS. Nu senast kommer Sophia från TAM Retail.

Dan Törnsten säger: -"Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Sophia till denna nya tjänst som vi tror mycket på. Hon blir ett tillskott med sin kunskap inom Retail och är en viktig pusselbit i vår ambition att växa inom uthyrning."

Sophia kommer även ingå i företagets ledningsgrupp.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.