Följ Colliers International

Colliers tredje största köprådgivaren i Sverige

Pressmeddelande   •   Okt 14, 2019 06:15 CEST

Colliers International rankas som den tredje största köprådgivaren i Sverige i en sammanställning som Fastighetssverige tagit fram. I sammanställningen har man tittat närmare på vilka team som lockar till sig störst volymer per anställd. Colliers rankas i denna sammanställning som tredje största rådgivaren med ett fastighetsvärde per anställd på 227,2 miljoner kronor. 

Colliers Capital Markets-team består av 11 personer och underliggande fastighetsvärde på köpuppdrag för perioden 2018-Q1 2019 ligger på 2,5 miljarder kronor. Exempel på genomfört köpuppdrag för perioden är bl.a affären där Colliers bistod Offentliga Hus vid förvärvet av samhällsfastigheter för 645 miljoner kronor. Under perioden april till juli i år har Colliers genomfört ytterligare köpuppdrag för 2,5 miljarder kronor.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ca 35 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Retail.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Colliers International i Sverige ägs utav Colliers International Group Inc. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.