Skip to content

Press release -

Colliers växlar upp inom Leasing & Corporate Solutions

Colliers Leasing och Corporate Solutions har under våren kompletterat teamet genom flertalet rekryteringar. Detta för att kunna möta efterfrågan av dessa tjänster på marknaden. Till Leasing har Anders Johansson och Erik Wallin rekryterats för att arbeta med segmentet Industri & Logistik tillsammans med Christoffer Bladh Nord. Leasing har förstärkts ytterligare med Jennifer Eriksson som tillsammans med Rozana Eriksson-Yevno och Linnea Settergren arbetar med kontor- och retailmarknaden i Göteborg. I Stockholm arbetar Christer Randmaa med kontorsmarknaden. Corporate Solutions-teamet bestående av Thomas Jalde och Erika Sandell kompletterades under våren med ytterligare en projektledare, Claudio Gomez.

Anders Thor, Head of Leasing och Corporate Solutions säger: "Vi har under året stärkt upp ytterligare inom Leasing och Corporate Solutions för att långsiktigt stärka vår position inom dessa marknadssegment. Vi ser en marknad med fortsatt höjda hyror i CDB vilket innebär en ökad efterfrågan på mindre lokaler, samt lokaler på strategiska platser med något mindre centralt läge. Här kan våra experter bistå kunderna med god marknadskännedom och ett unikt kontaktnät över hela Sverige. Inom Industri och Logistik har vi länge haft en stark position på marknaden och det var ett självklart beslut att stärka upp teamet ytterligare med tanke på den höga efterfrågan av våra tjänster inom det här segmentet"

Topics

Regions


Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Contacts

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Press contact Head of Marketing & Communications Sweden +46 70 323 27 96
Karoline Fagerheim

Karoline Fagerheim

Press contact Head of Marketing & Communications Nordics +47 928 405 54
Colliers
Norrlandsgatan 15
109 95 Stockholm
Sverige