Gå direkt till innehåll
Industri & logistik i Europa länkas samman globalt

Pressmeddelande -

Industri & logistik i Europa länkas samman globalt

 

Colliers andra rapport om den Europeiska industri & logistikmarknaden utforskar ökningen av sjöfrakt med container som passerar Europas hamnar och hur det kan hjälpa till att överträffa den ekonomiska utvecklingen i en närliggande framtid.

Detta kommer i sin tur att påverka nuvarande logistiska nav och resultera i att östra Medelhavsområdet framträder som en ny nyckelrutt in i hjärtat av Europa.

Erik Barnekow, affärschef Industri & logistik på Colliers säger:

" -Båt kommer även i framtiden vara det effektivaste sättet att tranportera gods mellan världsdelarna. Även om det kommer ske stora investeringar i järnvägsnätet är de tekniska begränsningarna stora. Hamnarna i Östersjön och i östra Medelhavet kommer få en större betydelse i och med att varuförsörjningen till Östeuropa blir en allt viktigare del av den globala logistiken."

Klicka här för att ta del av rapporten.

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 522 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige