Följ Colliers

Ledande återförsäljare av musikutrustning etablerar sig i Sverige

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2016 09:05 CEST

Colliers International har varit delaktiga i en större uthyrning i Rosersberg. Gear4Music AB har skrivit på ett 5-årigt avtal med Castellum och hyr 3 500 m² lager och showroom på Tallbacksgatan 16 i Rosersberg. Inflyttning sker under september 2016.

Gear4Music AB är en ledande återförsäljare av musikinstrument och musikutrustning. Det är ett engelskt bolag som nu väljer att etablera sig i Sverige då den svenska marknaden vuxit snabbt. De säljer musikinstrument på nätet och de nya lokalerna kommer att förkorta leveranstiderna till kunderna. 

Robert Newport, Head of European Operations, Gear4music säger: -“Gear4music har valt Sverige för att etablera sitt första Europeiska distributionscenter och vi förväntar oss vara i drift från november i år. Som Englands ledande återförsäljare av musikinstrument och musikutrustning är fastigheten vi valt optimal för att förbättra leveranstider till kunder i hela Skandinavien och samtidigt minska fraktkostnaden."  

Christer Randmaa, Colliers uthyrning säger: -"Det här är en affär som gått relativt snabbt mycket tack vare Castellums snabba återkoppling till kunden. Vi vet hur viktigt det är att driva en snabb och tydlig uthyrningsprocess vilket vi kunde göra tillsammans med Castellum. Det känns också roligt att hjälpa ett företag som Gear4Music att nyetablera sig i Sverige.

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se