Följ Colliers International

Ny affärsområdeschef till Colliers

Pressmeddelande   •   Jan 26, 2018 09:36 CET

Colliers har rekryterat Anders Thor som ny Affärsområdeschef för Uthyrning och Corporate Solutions. Anders har många års erfarenhet av fastighetsbranschen och kommer senast från SISAB, där han ansvarar för ramavtal och hyresavtalsfrågor samt är en del av transaktionsteamet för förvärv och avyttringar. Tjänsten som Affärsområdeschef är placerad i Stockholm och kommer att ingå i ledningsgruppen.

Dan Törnsten, VD: "Med sin bakgrund som jurist och hyresspecialist har Anders en bra profil för att leda både Uthyrning och Corporate Solutions. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och hans erfarenhet och kompetens kompletterar vårt befintliga team på Colliers."

Anders Thor, blivande Affärsområdeschef Uthyrning & Corporate Solutions: "Det känns jättekul att börja på ett så välrenommerat och trevligt bolag som Colliers. Jag ser fram emot att driva uthyrningsverksamheten och Corporate Solutions och stärka Colliers position på marknaden. Med engagerade och duktiga medarbetare samt ett starkt varumärke, kommer vi att kontinuerligt skapa mervärde åt våra uppdragsgivare och öka vårt marknadssegment." 

Rozana Yevno som är tf Affärsområdeschef för Uthyrning återgår som ansvarig för Uthyrning i Göteborgsregionen och för uthyrningsteamet i Göteborg när Anders tillträder tjänsten i början av april.

Dan Törnsten, VD: "Rozana har gjort ett väldigt bra jobb under tiden hon varit tillförordnad Affärsområdeschef och vi vill tacka så mycket för hennes driv och engagemang för Colliers och våra kunder."

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 000 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.