Följ Colliers

Osram lyser upp Globen med sin närvaro

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2016 13:00 CEST

Colliers Corporate Solutions team har hjälpt Osram i en förändringsprocess kring sina kontorslokaler. Osram delar bl.a. upp bolaget i två delar och behöver därför nya kontorslokaler.

Osram flyttar från den fastighet de idag hyr i Haninge till två nya lokaler i Globen, Arenavägen 39 samt Arenavägen 47. De nya kontorslokalerna som tillsammans är ca. 800 m² kommer att iordningställas och stå färdiga för inflyttning i juli samt till september 2016. Fastighetsägare är Klövern.

Vi är glada att Osram har valt att lokalisera sig i Klöverns lokaler i Globenområdet. 2015 var uthyrningsmässigt ett starkt år och 2016 följer i samma spår med en fortsatt hög efterfrågan på kontorslokaler i området. Detta ger en stadigt ökande uthyrningsgrad som följd”, säger Siggela Möller, Affärsenhetschef för Klöverns enhet Stockholm Södra.

Thomas Jalde på Colliers Corporate Solutions säger: "Frågor kring ett företags kontorslokaler, antingen det gäller t ex. avtal, förhandling, arbetsmiljö eller expansion är av yttersta vikt för en positiv tillväxt. Vi är glada att vi har fått vara med och hjälpa Osram i sitt förändringsarbete vilket resulterade i två passande lokaler i Globen."

Osram har sitt huvudkontor i München och är en ledare på den globala belysningsmarknaden med innovativa och hållbara lösningar i mer än 100 år. Globalt har Osram ca. 33 000 anställda och i Sverige arbetar ett 50-tal anställda.

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se