Följ Colliers

Skobutik med barfotakänsla öppnar i Göteborg

Pressmeddelande   •   Jun 10, 2016 13:00 CEST

Vivobarefoot skobutik i Göteborg

Colliers uthyrningsteam har förmedlat en butikslokal till Vivobarefoot i Göteborg. Butikslokalen ligger på Engelbrektsgatan ett stenkast från Kungsportsavenyn och är ca. 50 m² stor. Fastighetsägare är Wallenstam.

Rozana Yevno Eriksson, Uthyrningsansvarig på Colliers i Göteborg säger: " Det har varit en tuff och rolig utmaning att hitta en central butikslokal för Vivobarefoot. Det känns roligt att vi lyckades hitta en lagom stor lokal i ett attraktivt läge och nu återstår att se om Göteborgarna hoppar på barfotatrenden."

Roger Jensen, VD på Vivobarefoot säger: ”Vivobarefoot säljer skor som ger foten total frihet och låter foten vara aktiv när vi står, går, springer och hoppar. Vivobarefoot gör skor för både barn och vuxna och för alla tillfällen från vardagskor till träning. Nu ser vi fram emot att visa vårt koncept i Göteborg i våra nya fina lokaler".

Vivobarefoot designas i London och görs med en patenteras sula som ger skon dess unika funktion. Tillverkningen av skorna grundas på gammal visdom och modern teknologi. Den revolutionerande back-to-basic designen baseras på den enkla principen att vara barfota är det mest hälsosamma för dig och dina fötter. Vivobarefoot är en kedja med butiker i hela Europa.

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se