Följ Colliers

Colliers erbjuder Corporate Solutions

Pressmeddelande   •   Okt 01, 2013 16:17 CEST

Colliers International startar affärsområdet Corporate Solutions från oktober 2013. Thomas Jalde som sedan flera år jobbat inom Colliers Tenant Representation blir affärschef för det nybildade affärsområdet, där även tjänsterna inom Tenant Representation kommer att ingå. Colliers kommer att anställa ytterligare en person till Corporate Solutions under hösten.

Samtidigt bildar Colliers ett nordiskt team kring Corporate Solutions för att möta efterfrågan från större internationella kunder. Detta team kommer att bestå av Dan Törnsten och Thomas Jalde från Sverige, Thor Bjordal från Norge, Petri Mella från Finland samt Jeppe Schönfeld från Danmark.

Inom Colliers globalt satsar man mycket på just Corporate Solutions då Colliers har stor erfarenhet av att hjälpa globala kunder på den lokala marknaden och kombinerar skräddarsydda och innovativa lösningar för att ge dem en trygg samarbetspartner i fastighetsrelaterade frågor.

Thomas Jalde, ansvarig för Corporate Solutions i Sverige säger: - Med en svensk Corporate Solutions avdelning kommer Colliers att ge internationella eller nordiska företag en specialiserad partner för att synka fastighetsfrågor med strategiska företagsfrågor. Många större företag tittar i dag över sina egna verksamhetsområden och går mot en centralisering. Nu kan vi tillgodose den större efterfrågan av fastighetsstrategiska frågor från företagen genom att nyttja hela vårat utbud av fastighetsrelaterade tjänster.

Att vi även kan erbjuda ett starkt nordisk Corporate Solutions team gör att våra resurser koncentreras på ett effektivt sätt i Sverige och Norden. Sedan har vi även tyngden i Colliers globala nätverk där Corporate Solutions är ett prioriterat område.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se