Gå direkt till innehåll
Colliers satsar åter på Retail

Pressmeddelande -

Colliers satsar åter på Retail

Nu gör Colliers en nysatsning inom Retail. Företagets nya Affärschef inom uthyrning, Sophia Heurlin, kommer bland annat att fokusera på att bygga upp retaildelen tillsammans med Lina Östlund som nyligen anställdes från TAM Retail. Colliers International är globalt starka inom Retail och det är därför ett naturligt steg att åter erbjuda retailexpertis i Sverige. Det finns redan nu uppdrag att börja jobba med inom ramen för Colliers nordiska samarbete.

Sophia Heurlin, Affärschef för Uthyrning på Colliers säger: - ”Colliers har tidigare år haft en stor och framgångsrik retailavdelning, där även jag själv ingått en gång i tiden. Att återuppbygga det benet inom Uthyrning, känns som en självklarhet och en viktig pusselbit i att kunna erbjuda en helhet på marknaden”.

Retail ingår i Colliers nyetablerade Uthyrningsgrupp som erbjuder expertis inom Handel, Kontor och Industri & logistik samt Corporate Solution. Det har eftersträvats att åter kunna erbjuda hela spektrat av tjänster under Uthyrning som är ett väldigt viktigt affärsområde för Colliers.  

Dan Törnsten, Vd på Colliers säger: -"Colliers övriga affärsområden som Förvaltning och Transaktion drar stor nytta av Uthyrningsgruppen, vilket i slutändan gör att vi kan erbjuda våra kunder en bättre och mer omfattande service".

Idag består Uthyrningsgruppen av 10 personer och förutom Lina Östlund har Colliers även anställt Pär Westin och Christer Randmaa inom Uthyrning i Stockholm. Rozana Yevno och Rasmus Östlund bildar det nya Uthyrningsteamet i Göteborg. De jobbar på Colliers sedan början av augusti och har nu, tillsammans med Christoffer Bladh Nord ansvaret för uthyrningsuppdrag i Göteborg. Colliers är i Göteborg stora på spotmarknaden men jobbar också i större skala med uthyrningsprojekt.

Ämnen

Taggar

Regioner


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Relaterade nyheter

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Occupier Services, Project Management, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 18 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige